We keep the spirit high...

We keep the spirit high...
 

Stap in de wereld van Limoncello, een ambachtelijk drankje doordrenkt met geschiedenis en passie. Het is een verhaal dat begon vele jaren geleden, gekoesterd door een man genaamd Willem van den Berg, onze geliefde (schoon)vader. Willem's leven was doordrenkt van smaakvolle avonturen - van een getalenteerde banketbakker in zijn jeugd tot een toegewijde aluminium smelter in het Noorden van het land gedurende zijn hele werkbare leven.
Hoewel hij de smeltovens bediende, bleef Willem zijn passie voor koken en het creëren van heerlijke smaken koesteren. Na vele jaren van hard werken en toewijding besloot hij zijn culinaire reis voort te zetten, maar ditmaal in een andere richting.
Het was in deze zoektocht naar iets nieuws dat Willem in aanraking kwam met een recept van Limoncello - een traditionele Italiaanse citroenlikeur die zijn oorsprong vindt in de prachtige Amalfi-kust. Gefascineerd door de complexiteit en verfijning van dit ambachtelijke brouwsel, begon Willem zijn eigen Limoncello te maken.
Met nog steeds zijn banketbakkerskennis vaardigheden ,ging Willem vol enthousiasme aan de slag met het selecteren van de beste citroenen en het perfectioneren van het delicate destillatieproces. Het resultaat was niets minder dan magisch: een verrukkelijke Limoncello met een uniek karakter en een subtiele balans van zoet en zuur.
Naarmate de tijd verstreek, groeide de reputatie van Willem's handgemaakte Limoncello, en het geheim van zijn succes bleef in de familie bewaard. Nu, vele jaren later, delen wij met trots het authentieke recept van onze (schoon)vader met de wereld. Het maken van Limoncello is voor ons meer dan alleen een familierecept; het is een erfenis van liefde voor gastronomie en het voortzetten van zijn passie.


Dus sluit je aan bij ons, terwijl we je meenemen op een smaakvolle reis, geworteld in traditie en doordrenkt met de onvergetelijke smaak van Limoncello. Proef de zorgvuldig gekoesterde nalatenschap van Willem van den Berg en laat je betoveren door de harmonie van de zonovergoten citroenen en de liefde voor het ambacht - een ode aan de kunst van het Limoncello maken.